Praktisk information

Tid och plats

Konferensen Ute är inne äger rum i Helsingborg den 30-31 augusti 2022. Föreläsningar och de flesta workshops är förlagda till Sundspärlan med Jordbodalens fina natur som direkt granne. Det är lätt att ta sig dit från Knutpunkten med lokaltrafik. En del av konferensen består av workshops utomhus och under dag 1 är de förlagda i staden antingen genom promenad, cykel eller buss från Sundspärlan. Dag 2 är workshops förlagda i Jordbodalen granne med Sundspärlan.

Anmälan

Anmälan öppnar 1/2 2022. Mer information kommer.

Val av workshop

Du gör dina val av workshops i samband med anmälan.

Observera att det är först till kvarn som gäller. Workshops har ett maximalt antal platser som varierar. När en workshop är fulltecknad, framgår det vid anmälan och du måste välja en annan. En workshop kan ställas in om det blir för få anmälda. Om en vald workshop utgår kommer vi att kontakta dig.

Priser och betalning

Fram till den 25 mars 2022 är Early early bird-priset 3000kr för två dagar eller 2000kr för en dag. 

Därefter är priset 4000kr för två dagar eller 2500kr för en dag. Efter 15 juni 2022 är priset 4400kr för två dagar och 2800kr för en dag. Sista anmälningsdag är 12 augusti. Priset är exklusive moms 25% och faktureringsavgift. I konferensavgiften ingår konferensens program dagtid, lunch och kaffe båda dagarna, OBS! I avgiften ingår ej konferensmiddag, övriga resor och logi. Konferensavgiften faktureras och fakturan skickas ut efter det att anmälan har bekräftats.