Praktisk information

Tid och plats

Konferensen Ute är inne äger rum i Helsingborg den 30-31 augusti 2022. Föreläsningar och de flesta workshops är förlagda till Sundspärlan med Jordbodalens fina natur som direkt granne. Det är lätt att ta sig dit från Knutpunkten med lokaltrafik. En del av konferensen består av workshops utomhus och under dag 1 är de förlagda i staden antingen genom promenad, cykel eller buss från Sundspärlan. Dag 2 är workshops förlagda i Jordbodalen granne med Sundspärlan.

Anmälan

Nu är anmälan öppen!  

Du hittar all information du behöver på sidan Anmälan.

Välkommen till Helsingborg och Ute är inne konferensen! 

Konferensmiddag 

Konferensmiddagen äger rum på Radisson Blu Metropol Hotel klockan 19.00 den 30 augusti. Du anmäler ditt deltagande till middagen när du gör anmälan till hela konferensen. Begränsat antal platser, först till kvarn! 

Priset på konferensmiddagen är 450 kr inklusive moms. 

I priset ingår en tvårätters vegetarisk middag (huvudrätt och efterrätt), alkoholfri dryck till maten, kaffe och underhållning. Mer information om hotellet finns här

Val av workshop

Du gör dina val av workshops i samband med anmälan.

Observera att det är först till kvarn som gäller. Workshops har ett maximalt antal platser som varierar. När en workshop är fulltecknad, framgår det vid anmälan och du måste välja en annan. En workshop kan ställas in om det blir för få anmälda. Om en vald workshop utgår kommer vi att kontakta dig.

Priser och betalning

Fram till och med den 25 mars 2022 är Early early bird-priset 3000kr för två dagar eller 2000kr för en dag. 

Därefter är priset 4000kr för två dagar eller 2500kr för en dag. Sista anmälningsdag är 12 augusti. Priset är exklusive moms 25% och faktureringsavgift. I konferensavgiften ingår konferensens program dagtid, lunch och kaffe båda dagarna, OBS! I avgiften ingår ej konferensmiddag, övriga resor och logi. Konferensavgiften faktureras och fakturan skickas ut efter det att anmälan har bekräftats.

Du kan avboka ditt deltagande fram till 30 dagar före konferensstart. 
Vid avbokning fram till 30 dagar före konferensen återbetalas fakturerad deltagaravgift minus en administrativ avgift på 500 kr. Avbokas platsen senare än 30 dagar före konferensstart sker ingen återbetalning. Deltagarplatsen kan överlåtas till en kollega, kontakta då utearinne@helsingborg.se för vidare information. 
Om konferensen ställs in, återbetalas hela beloppet.